From LibrePlanet
Revision as of 06:16, 5 November 2021 by Ansiklopedici (talk | contribs) (Turkish translation updated.)
Jump to: navigation, search
   Logo hor22.png

Çevrim içi | Bahar 2022 | Konferans sitesini ziyaret et | Oturum öner!


Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Yazılım viki'si LibrePlanet'e hoş geldiniz! An itibariyle 1,724 İngilizce maddemiz var. Tüm sayfalar

LibrePlanet'e Hoş Geldiniz!


Onarım Mücadelesi'ni izleyin ve onarım hakkı talep edin

Ftr.jpg


FSF herkesin #KullanıcıÖzgürlüğü için savaşır ancak sizin desteğiniz olmadan bunu yapamayız, lütfen bugün üye olun!

Etkinlikler

Free Software Directory meeting on IRC: Friday, May 24, starting at 12:00 EDT (16:00 UTC)

Join the FSF and friends on Friday, May 24, from 12:00 to 15:00 EDT (16:00 to 19:00 UTC) to help improve the Free Software Directory.

2024-05-22 22:32:38



Main_Page tr tr